Güncel Haberler

Robertson ve Arkadaşlarından Baskonia’ya Soğuk Duş!

İspanya Liga Endesa 17. hafta mücadelesinde Robertson liderliğindeki Obradoiro, konuk ettiği Cazoo Baskonia‘yı 91-86’lık skorla devirmeyi başardı.

Bu sonuçla ev sahibi ekibin derecesi 9-8 oldu ama averajla 9. sırada kaldılar ve kupa biletini kaçırdılar. Baskonia ise 13-4 ile 4. sırada konumlandı.

Obradoiro’da Kassius Robertson 25 sayı ile öne çıkarken, Leo Westermann 18 sayı, 4 ribaund, 5 asist ve Ruben Guerrero 14 sayı, 8 ribaund ile galibiyeti getiren diğer isimler oldular.

Misafir takımda ise Daulton Hommes 19 sayı, 8 ribaund, 2 asist, Darius Thompson 15 sayı, 2 ribaund, 9 asist, Rokas Giedraitis 14 sayı, 5 ribaund, 2 asist ve Markus Howard 14 sayı, 2 ribaund, 3 asist ile direnen başlıca isimlerdi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Valencia, Baskonia’yı Yenerken İkili Averajı da Ele Geçirdi!

Turkish Airlines Euroleague 23. hafta mücadelesinde Valencia konuk olduğu Baskonia‘yı 62-77 gibi farklı bir skorla …