Güncel Haberler

Barça, Zorlu Vitoria Deplasmanından Galibiyetle Dönüyor (Sertaç 8 sayı)

Turkish Airlines Euroleague 20. hafta mücadelesinde FC Barcelona konuk olduğu Cazoo Baskonia‘yı 78-85’lik skorla yenmeyi başardı.

Bu sonuçla Barça derecesini 13-7 yaptı ve 3. sıraya yükseldi. Baskonia ise 11-9 ile 7. sıraya geriledi.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Misafir takımda Nikola Mirotic 15 sayı, 6 ribaund ile öne çıkarken, Rokas Jokubaitis 13 sayı, 2 ribaund, 3 asist ve Tomas Satoransky 11 sayı, 2 ribaund, 4 asist ile galibiyeti getiren diğer isimler oldular. Milli oyuncumuz Sertaç Şanlı ise 14 dakika sahada kalırken 8 sayı, 2 ribaund ile katkı verdi.

Ev sahibi ekipte ise Tadas Sedekerskis 16 sayı, 6 ribaund ile maçın en skorer ismi olurken, Daulton Hommes 12 sayı, 3 ribaund, 3 asist, Rokas Giedraitis 11 sayı, 2 ribaund, Darius Thompson 10 sayı, 3 ribaund, 5 asist ve Maik Kotsar 10 sayı, 2 ribaund ile direnen diğer isimlerdi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Baskonia, Lider Real Madrid’i Deplasmanda Devirip Play-In Biletini Kaptı

Turkish Airlines Euroleague 33. hafta mücadelesinde Baskonia konuk olduğu lider Real Madrid‘i 91-95’lik skorla geçmeyi …