Güncel Haberler

Le Mans’dan Asvel’e Soğuk Duş!

Fransa Betclic ELITE Pro A 17. hafta mücadelesinde Le Mans konuk olduğu LDLC Asvel Villeurbanne‘i 91-95’lik skorla geçerek rakibine soğuk bir duş aldırmış oldu!

Bu sonuçla Le Mans derecesini 10-7 yaptı ve 6. sırada yer aldı. Asvel ise 9-8 ile 8. sırada konumlandı.

Misafir takımda Kaza Kajami-Keane 22 sayı, 6 asist ile yıldızlaşırken, Matt Morgan 21 sayı, 2 asist, Wİlliams Narace 13 sayı, 9 ribaund, 2 asist, ve Abdoulaye Ndoye 13 sayı, 3 ribaund, 2 asist ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Asvel cephesinde ise Amine Noua 16 sayı, 4 ribaund, Retin Obasohan 15 sayı, Nando De Colo 12 sayı, 3 ribaund, 6 asist, Parker Jackson-Cartwright 12 sayı ve Youssoupha Fall 11 sayı, 11 ribaund iel direnen başlıca isimlerdi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Fransa All-Star’da Dünya Karması, Fransa Karması’nı Yendi (James MVP seçildi)

Paris’in ev sahipliğinde düzenlenen 2023 Fransa All-Star maçında Dünya Karması, Fransa Karması’nı 154-149’luk skorla yenmeyi …