Güncel Haberler

Philadelphia, Son Topta Lakers’ı Devirdi (Lebron 38.000 barajını geçen 2. oyuncu oldu)

NBA Doğu Konferansı’nın iddialı takımlarından birisi olan Philadelphia 76ers konuk olduğu Los Angeles Lakers‘ı son nefeste 113-112’lik skorla yenmeyi başardı. Ev sahibi adına Westbrook son atıştan faydalanamadı.

Bu sonuçla Sixers derecesini 27-16 yaptı ve Doğu’da 4. sırada yer aldı. Üst üste 4. yenilgisini alan Lakers ise 19-24 ile Batı’da 13. sırada kaldı.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Misafir takımda Joel Embiid 35 sayı, 11 ribaund, 4 asist ile MVP performansı sergilerken, James Harden 24 sayı, 7 ribaund, 13 asist, Tobias Harris 15 sayı, 5 ribaund, 3 asist, 3 blok ve Tyrese Maxey 16 sayı, 5 ribaund ile galibiyeti getiren diğer isimlerdi. Milli oyuncumuz Furkan Korkmaz ise kadroda olmasına rağmen yine süre bulamadı.

Lakers cephesinde ise Lebron James 35 sayı, 8 ribaund, 10 asist ile NBA tarihinde 38.000 sayı barajını geçebilen 2. isim oldu Abdul-Jabbar’ın ardından. Russell Westbrook 20 sayı, 14 ribaund, 11 asist ile triple-double yaparken, Troy Brown 13 sayı, 4 ribaund ve Wenyen Gabriel de 14 sayı ile direnen diğer isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Atlanta, Flynn’in 50 Sayısına Rağmen Detroit Engeline Takılmadı

NBA Doğu Konferansı mücadelesinde Atlanta Hawks konuk ettiği Detroit Pistons‘u Flynn’in 50 sayılık performansına rağmen …