Güncel Haberler

Denver, Orlando Engelini Joker’in Son Saniye Üçlüğüyle Geçebildi

NBA Batı Konferansı’nın iddialı takımlarından Denver Nuggets konuk ettiği Orlando Magic‘i Jokic’in son saniye üçlüğü sayesinde 116-119’luk skorla geçmeyi başardı.

Bu sonuçla Nuggets derecesini 30-13 yaptı ve Batı’da liderlik koltuğuna oturdu. Magic ise 16-28 ile Doğu’da 13. sırada yer aldı.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Nuggets’da maçı kazandıran üçlüğün sahibi Nikola Jokic 17 sayı, 10 ribaund, 14 asist ile yine triple-double performansına imza atarken, Aaron Gordon 25 sayı, 8 ribaund, 5 asist, Jamal Murray 18 sayı, 4 ribaund, 7 asist ve Michael Porter Jr. 16 sayı, 4 ribaund ile galibiyeti getiren diğer isimler oldular.

Magic cephesinde ise Markelle Fultz 20 sayı, 7 ribaund, 6 asist, Franz Wagner 19 sayı, 5 ribaund, 2 asist, Paolo Banchero 18 sayı, 2 ribaund, 4 asist ve Bol Bol 17 sayı, 6 ribaund ile direnen başlıca isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …