Güncel Haberler

Fenerbahçe Beko, Bursa Deplasmanında Farklı Kazandı

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 15. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko konuk olduğu Frutti Extra Bursaspor‘a karşı baştan sona üstün oynayarak 84-100’lük skorla kazanmayı başardı.

Bu sonuçla Fenerbahçe Beko derecesini 13-2 yaptı ve ilk yarıyı lider olarak tamamladı. Bursaspor ise 10-5 ile 4. sırada yer aldı.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Sarı lacivertlilerde Scottie Wilbekin 17 sayı (4-5 3sayı), 2 ribaund, 5 asist, Nigel Hayes-Davis 17 sayı, 3 ribaund, 2 asist, 2 top çalma, Johnathan Motley 15 sayı, 7 ribaund, 2 asist, Melih Mahmutoğlu 13sayı ve Marko Guduric 13 sayı, 2 asist, 2 top çalma ile galibiyeti getiren başlıca isimlerdi.

Ev sahibi ekipte ise Onuralp Bitim 17 sayı, 2 ribaund, 4 asist ile öne çıkarken, Zach Auguste 14 sayı, 5 ribaund, 2 asist, David Dudzinski 13 sayı, 5 ribaund, 2 asist, Derek Needham 12 sayı, 5 asist ve Anthony Clemmons 11 sayı, 3 ribaund, 5 asist ile direnen diğer isimlerdi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Sarıca, Bodrum Galibiyeti Sonrası Konuştu

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Pınar Karşıyaka, Muğla’da konuk olduğu Çağdaş Bodrum Spor karşısında çok zorlandı …