Güncel Haberler

Alba, Shorts’a Rağmen Bonn Engeline Takılmadı

Almanya easyCredit BBL 15. hafta programında iki zirve takımı karşı karşıya geldi. Alba Berlin konuk ettiği Telekom Bonn‘u Shorts’un MVP performansına rağmen 81-76’lık skorla yenmeyi başardı.

Bu sonuçla Alba derecesini 13-1 yaptı ve maç eksiği ile liderlik koltuğunda tek başına oturmaya başladı. Bonn ise 13-2 ile 2. sırada yer aldı.

Ev sahibi ekipte Tamir Blatt 13 sayı, 2 ribaund, 4 asist, Ben Lammers 12 sayı, 3 ribaund, Johannes Thiemann 12 sayı, 8 ribaund, 5 asist ve Yannick Wetzell 10 sayı, 4 ribaund, 2 asist ile galibiyeti getiren başlıca isimler oldular.

Bonn cephesinde ise TJ Shorts 30 sayı, 4 ribaund, 5 asist ile MVP performansı sergilerken galibiyet için yeterli olamadı. Collin Malcolm 11 sayı, 3 ribaund, 2 asist, Finn Delany 9 sayı ve Leon Kratzer 8 sayı, 8 ribaund ile direnen diğer isimlerdi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Alba, Gottingen’i Güle Oynaya Geçti

Almanya easyCredit BBL 21. hafta mücadelesinde Alba Berlin konuk ettiği Gottingen‘i 108-85’lik skorla güle oynaya …