Güncel Haberler

Karşıyaka, Konya Deplasmanında Bu Kez Savunmasıyla Kazandı

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 15. hafta mücadelesinde Pınar Karşıyaka konuk olduğu Ayos Konyaspor‘u 71-82’lik skorla yenmeyi başardı.

Bu sonuçla Kaf-Kaf derecesini 11-4 yaptı ve 3. sırada yer aldı. Konyaspor ise 6-9 ile 11. sırada konumlandı.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Kaf-Kaf’da Jaylon Brown 15 sayı, 3 ribaund, 5 asist ile öne çıkarken, Angel Delgado 14 sayı, 10 ribaund, Braian Angola 13 sayı, 2 ribaund, 7 asist ve Errick McCollum 12 sayı, 3 ribaund ile galibiyeti getiren diğer isimler oldular.

Ev sahibi ekipte ise Rasheed Sulaimon 20 sayı, 5 ribaund, 4 saist ile etkili olurken, Jordan Morgan 18 sayı, 11 ribaund, 3 asist ve Alex Perez 10 sayı, 2 ribaund, 7 asist ile direnen diğer isimlerdi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Karşıyaka, Formalite Maçında Jerusalem’i Konuk Ediyor

FIBA Şampiyonlar Ligi son 16 turu K grubu 6. ve son maçında temsilcimiz Pınar Karşıyaka, …