Güncel Haberler

RESMİ: Beşiktaş’ın 3 Yetenekli Genci Takıma Geri Döndü

Türkiye Sigorta Süper Ligi’nde düşme hattında yer alan Beşiktaş Emlakjet koç değişikliğine gidip Milicic’i göreve getirdikten sonra kadrosunu güçlendirmek için kollarını sıvadı.

Sezon başında takımdan sorunlu bir şekilde ayrılan 3 genç yetenek Kerem Kuthan Konan, Oğuzhan Göktepe ve Samet Yiğitoğlu takıma geri döndüler. BSL için lisansları çıkarıldı ve koç isterse Büyükçekmece maçında onları kullanabilecek.

1.98 metre boyunda olan 2004 doğumlu forvet Kerem, son olarak Adriyatik Ligi ekiplerinden Studentski’nin U19 takımında 2 maçta ortalama 23.5 dakika süre almış, 9.5 sayı, 6.5 ribaund, 1.0 asist, 1.0 top çalma ile katkı vermişti.

1.95 metre boyunda olan 2004 doğumlu oyun kurucu Oğuzhan ise Beşiktaş’dan yaz döneminde ayrıldıktan sonra herhangi bir takımda forma giymemişti.

2.16 metre boyunda olan 2004 doğumlu pivot Samet Yiğitoğlu ise Adriyatik Ligi ekiplerinden MZT Skopje’de A takım forması ile 14 maçta ortalama 17.4 dakika süre almış, 5.7 sayı, 4.5 ribaund ile katkı vermişti.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Sarıca, Bodrum Galibiyeti Sonrası Konuştu

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Pınar Karşıyaka, Muğla’da konuk olduğu Çağdaş Bodrum Spor karşısında çok zorlandı …