Güncel Haberler

Miami, Ribaundlardaki Ezici Üstünlüğüyle Giannis’siz Milwaukee’yi Devirdi

NBA Doğu Konferansı mücadelesinde Miami Heat konuk ettiği Giannis’den yoksun Milwaukee Bucks‘ı ribaundlarda sağladığ 61-39’luk dikkat çekici üstünlük sayesinde 102-108’lik skorla yenmeyi başardı.

Bu sonuçla Heat’in derecesi 23-20 oldu ve 8. sırada yer aldılar. Bucks ise 27-15 ile 3. sırada konumlandı.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Kyle Lowry, Tyler Herro ve Caleb Martin’den yoksun olan Heat’de Gabe Vincent 28 sayı (5-11 3sayı), 3 ribaund, 6 asist ile öne çıkarken, Bam Adebayo 24 sayı, 12 ribaund, Jimmy Butler 17 sayı, 11 ribaund, 2 asist ve Victor Oladipo 14 sayı, 8 ribaund, 8 asist ile öne çıkan diğer isimler oldular.

Giannis Antetokounmpo, Grayson Allen, Khris Middleton, Serge Ibaka ve Joe Ingles’ten yoksun olan Bucks cephesinde ise Jrue Holiday 24 sayı, 6 ribaund, 11 asist ile öne çıkarken, Jevon Carter 18 sayı (6-14 3sayı), 4 ribaund, 3 asist, 3 top çalma, Jordan Nwora 16 sayı, 5 ribaund ve AJ Green 15 sayı, 3 ribaund ile direnen diğer isimlerdi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …