Güncel Haberler

Koç Itoudis ve Hayes-Davis, Bayern Maçı Öncesi Açıklamalarda Bulundular

Turkish Airlines Euroleague 19. hafta mücadelesinde temsilcimiz Fenerbahçe Beko, Alman ekibi FC Bayern Munich’i İstanbul’da konuk ediyor.

Karşılaşma öncesinde Fenerbahçe Beko‘nun Yunan koçu Dimitris Itoudis açıklamalarda bulundu:

Son dönemde oldukça iyi durumda olan bir takımla karşılaşacağız. İyi basketbol oynuyorlar. İlk maça kıyasla kadrolarına yeni isimler eklediler. Birçok yaratıcı oyuncuya sahipler. Elbette Harris de takıma dahil oldu ve rotasyonda Hunter’a destek oluyor. Bütün isimleri sayabilirim ama sonuçta çift maç haftasındayız. Konsantre ve kararlı olmalıyız. Atina’da kazandığımız maça kıyasla birçok konuda, özellikle de ribauntlarda daha iyi olmalıyız. Daha güçlü olmalı ve oyunun iki yönünde de savaşmalıyız.

Fenerbahçe SK

Son Panathinaikos maçının yıldızı Nigel Hayes-Davis ise şu ifadeleri kullandı:

Panathinaikos ile dün oynadığımız maçtan neler öğrendiğimizi görmek için harika bir karşılaşma olacak. Bayern çok zorlu ve fiziksel basketbol oynayan bir takım. Ayrıca, dün neredeyse maçı kaybetmemize neden olan hücum ribauntlarında çok etkililer. Bu nedenle, onların yoğunluğuna ve rekabetçi ruhuna ayak uydurmalı, ayrıca savunmada da çok etkili olmalıyız.

Fenerbahçe SK

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …