Güncel Haberler

Koç Alimpijevic, Cedevita Galibiyetini Değerlendirdi

7DAYS EuroCup A grubu 10. hafta mücadelesinde temsilcimiz Frutti Extra Bursaspor konuk ettiği Cedevita Olimpija’yı 111-93’lük skorla farklı geçmişti.

Karşılaşmanın ardından temsilcimizin Sırp koçu Dusan Alimpijevic açıklamalarda bulundu:

Bizim için çok iyi bir akşamdı. Topu paylaştık ve mümkün olduğunca cömert bir basketbol oynadık. 30’a yakın asistimiz var. Cedevita çok iyi bir takım, iyi bir koçları var. Adriyatik Ligi’nde şuanda sadece 2 mağlubiyetleri var.

Bu atmosferi oluşturan harika taraftarlarımıza teşekkür etmek istiyorum. Bu bir alışkanlık oldu artık iç sahada. Bu enerjik ve duygusal ortamla birlikte çok daha iyi bir ivme yakalamış bulunuyoruz. Bu Fenerbahçe maçından önce çok önemliydi. Biletler tükendi ve bizim için bu seneki en iyi atmosferlerden, en iyi iç saha maçlarından biri olacak.

Bursaspor SK

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Bursaspor’da Başantrenörlük Koltuğunun Yeni Sahibi Serhan Kavut Oldu

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Bursaspor İnfo Yatırım, koç Zdovc ile yolların ayırlmasının ardından …