Güncel Haberler

Cleveland, Mitchell’ın Skorer Performansına Rağmen Utah’a Kaybetti (Cedi skor üretemedi)

NBA Doğu Konferansı’nın play-off takımlarından Cleveland Cavaliers konuk olduğu Batı’nın formsuz ekiplerinden Utah Jazz’a Mitchell liderliğinde direnmesine rağmen 114-116’lık skorla kaybetti. Jazz bitime 7 saniye kala Alexander-Walker’ın çizgide 1-2 yapmasıyla 111-116 öne geçti. Cavs adına son hücumda Mitchell üçlüğü buldu ama sadece maçın skorunu belirlemiş oldu.

Bu sonuçla Jazz derecesini 21-23 yaptı ve Batı’da 10. sırada yer aldı. Cavs ise 26-16 ile Doğu’da 5. sırada konumlandı.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Jazz’da Jordan Clarkson 32 sayı (5-11 3sayı), 6 ribaund, 4 asist ile öne çıkarken, Lauri Markkanen 25 sayı, 16 ribaund, Mike Conley 13 sayı, 4 asist, Malik Beasley 13 sayı, 5 ribaund, 4 asist ve Nickeil Alexander-Walker 13 sayı, 4 ribaund, 3 asist ile öne çıkan diğer isimler oldular.

Cavs cephesinde ise Donovan Mitchell 46 sayı (7-18 3sayı), 5 ribaund, 6 asist, 3 top çalma ile eski takımına karşı yıldızlaşırken, Darius Garland 21 sayı, 5 ribaund, 6 asist, Evans Mobley 12 sayı, 7 ribaund, 4 blok ve Caris LeVert 12 sayı, 5 ribaund, 2 asist ile direnen diğer isimlerdi. temsilcimiz Cedi Osman ise 11 dakika süre bulabildi ve 0-2 3sayı, 0-1 2sayı isabetleriyle skor üretemezken istatistiklerine de sadece 1 asist ekleyebildi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Golden State, Kerr’ün Kontratını Uzattı

NBA Batı konferansı ekiplerinden Golden State Warriors yaptığı açıklamayla Steve Kerr, ile çok yıllı bir …