Güncel Haberler

Koç Aktaş, Galatasaray Zaferi Sonrası Konuştu

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 14. hafta mücadelesinde Yukatel Merkezefendi Belediyesi konuk ettiği Galatasaray NEF’i 83-100’lük skorla devirmeyi başarmıştı.

Karşılaşmanın ardından Denizli ekibinin başarılı koçu Zafer Aktaş açıklamalarda bulundu:

Bizim için çok değerli bir galibiyet oldu. Ligde deplasman galibiyetine ihtiyacımız vardı, en son bundan 8 hafta önce Konyaspor’u deplasmanda yenebilmiştik. Bugün Galatasaray gibi bir rakibi yenip 2. deplasman galibiyetini almış olmamız bizim için çok önemli. Tüm oyuncularımı ve teknik ekibimi tebrik ediyorum, çok büyük bir kulübe karşı oynadık. Bugün bazı anlarda yaptığımız top kayıpları bizi rahatsız etti ama genel olarak hücumda topu iyi paylaştık.

Bu sezon ilk kez bir maçı 100 sayıyla tamamladık. Hücumda topu paylaşarak oynadığımız zaman durdurulması çok zor bir takım oluyoruz, bu yönümüzü daha da geliştirmemiz gerekiyor. Bazı maçlarda üretkenlik anlamında çok kısır kalıyoruz, topu paylaşmayı unutuyoruz. Bu maçın bizim için güzel bir ders olduğunu düşünüyorum.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Jasikevicius ve Sertaç, Manisa Galibiyetini Değerlendirdi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko konuk ettiği Manisa BBSK‘yı 98-82’lik skorla güle oynaya geçti. …