Güncel Haberler

Derbide Gülen Taraf, Son Nefeste Bursaspor Oldu

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 14. hafta programında sahnelenen Bursa derbisinde misafir takım konumundaki Frutti Extra Bursaspor, rakibi Tofaş‘ı son nefeste 82-83’lük skorla yenmeyi başardı.

Bu sonuçla Bursaspor derecesini 10-4 yaptı ve maç fazlasıyla 2. sıraya yerleşti. Tofaş ise 6-8 ile 8. sırada yer aldı.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Bursaspor’da Onuralp Bitim 20 sayı (5-8 3sayı), 5 asist ile yıldızlaşırken, Derek Needham 13 sayı, 3 ribaund, 5 asist, Yiğitcan Saybir 11 sayı, 2 ribaund, 4 asist, 4 top çalma, Dave Dudziski 11 sayı, 3 ribaund, Zach Auguste 10 sayı, 11 ribuand, 2 asist ve Anthony Clemmons 10 sayı, 4 ribaund, 3 asist ile galibiyeti getiren diğer isimlerdi.

Tofaş cephesinde ise Rob Gray 21 sayı, 8 asist, 4 top çalma ile maçın en skoreri olurken, Tyler Ennis 17 sayı, 4 asist, 5 top çalma ve Berk Uğurlu 14 sayı, 3 ribaund, 7 asist ile direnen diğer isimlerdi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Karşıyaka, Muğla Deplasmanından Son Nefeste Çıkabildi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Pınar Karşıyaka, Muğla’da konuk olduğu Çağdaş Bodrum …