Güncel Haberler

Chicago, LaVine’in Üçlük Yağmuru Eşliğinde Embiid’siz Philadelphia’yı Geçti (Furkan yine süre almadı)

NBA Doğu Konferansı mücadelesinde Chicago Bulls konuk olduğu Embiid’den yoksun Philadelphia 76ers‘ı LaVine’ın üçlük yağmuru eşliğinde 126-112’lik skorla geçmeyi başardı.

Bu sonuçla Bulls derecesini 18-21 yaptı ve 9. sırada yer aldı. Sixers ise 23-15 ile 5. sırada konumlandı.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Bulls’da Zach LaVine 41 sayı (11-13 3sayı), 2 ribaund, 6 asist, 2 top çalma ile yıldızlaşırken, Nikola Vucevic de 19 sayı, 18 ribaund, 10 asist ile triple-double performansına imza attı. Patrick Williams da onlara 18 sayı, 6 ribaund, 2 asist ile eşlik etti.

Embiid’den yoksun olan Sixers cephesinde ise Tyrese Maxey 26 sayı (5-7 3sayı), 3 ribaund, 6 asist ile öne çıkarken, Tobias Harris 22 sayı, 11 ribaund, James Harden 17 sayı, 7 ribaund, 11 asist ve Montrezl Harrell 17 sayı, 4 ribaund ile direnen diğer isimler oldular. Milli oyuncumuz Furkan Korkmaz ise kadroda olmasına rağmen yine süre alamadı.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Golden State, Kerr’ün Kontratını Uzattı

NBA Batı konferansı ekiplerinden Golden State Warriors yaptığı açıklamayla Steve Kerr, ile çok yıllı bir …