Güncel Haberler

Bahçeşehir, Yiğit Liderliğinde Beşiktaş Deplasmanında Kazandı

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 14. hafta mücadelesinde Bahçeşehir Koleji, konuk olduğu Beşiktaş Emlakjet’i Yiğit’in skorer oyunu sayesinde 67-71’lik skorla geçmeyi başardı.

Bu sonuçla Bahçşehir’in derecesi 7-7 oldu ve 6. sırada yer aldı. Siyah beyazlılar ise 3-11 ile 15. sırada kaldılar.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Misafir takımda Yiğit Arslan 24 sayı (5-8 3sayı), 6 ribaund ile yıldızlaşırken, Jerry Boutsiele 13 sayı, 9 ribaund, 2 asist, 2 blok ve Muhammed Baygül 11 sayı, 4 ribaund, 3 asist ile galibiyeti getiren diğer isimler oldular.

Ev sahibi ekipte ise Matt Mooney 17 sayı, 6 asist ile öne çıkarken, Jason Rich 11 sayı, 4 ribaund, 3 asist ve Ömer Can İlyasoğlu 11 sayı, 3 asist ile direnen diğer isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Karşıyaka, Muğla Deplasmanından Son Nefeste Çıkabildi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Pınar Karşıyaka, Muğla’da konuk olduğu Çağdaş Bodrum …