Güncel Haberler

2023 NBA All-Star Oylamasında İlk Sonuçlar Açıklandı

19 Şubat günü Utah’ın ev sahipliğinde düzenlenecek olan 2023 NBA All-Star maçında sahne alacak oyuncuların belirleneceği oylamanın ilk sonuçları açıklandı.

Basketbolseverlerin sahada en çok görmek istedikleri isim tahmin edileceği üzere Los Angeles Lakers‘ın süper yıldızı Lebron James (3 milyon 168 bin 694 oy) oldu. Brooklyn Nets‘in tecrübeli süper yıldızı Kevin Durant (3 milyon 118 bin 545 oy) onu takip ederken Doğu’nun da en çok alan ismi oldu zamanda. Milwaukee Bucks’ın Yunan süper yıldızı Giannis Antetokounmpo ise 2 milyon 998 bin 327 oyla bu iki ismin arkasında yer aldı.

İlk oylama sonuçlarına göre Batı’nın kaptanı Lebron, Doğu’nun kaptanı Durant oluyorlar ve onların canlı draft ile ilk beş seçecekleri oyuncu havuzunda ise Nikola Jokic (Nuggets), Anthony Davis (Lakers), Zion Williamson (Pelicans), Giannis Antetokounmpo (Bucks), Joel Embiid (76ers) ve Jayson Tatum (Celtics) yer alacaklar.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …