Güncel Haberler

Koç Itoudis, Zalgiris Yenilgisinin Ardından Açıklamalarda Bulundu

Turkish Airlines Euroleague 17. hafta mücadelesinde temsilcimiz Fenerbahçe Beko konuk olduğu Zalgiris Kaunas’a 86-66’lık skorla farklı kaybetmişti.

Karşılaşmanın ardından Fenerbahçe Beko‘nun Yunan koçu Dimitris Itoudis açıklamalarda bulundu:

İlk öncelikle taraftarlardan özür dilemek istiyorum, utanç verici bir performanstı bizim için. Her türlüğü hazırlığı yaptık. Buradaki ortama alışabilmek için antrenörler, bütün ekip, ses simülasyonu bile yaptı. Her şeyimizi maç içinde ne yaptıysak bizden geri aldılar. Maçın içinden bizi attılar. Aslında skor 25-23 olmuşken, birkaç benzeri pozisyon da oldu. Şansımız vardı ama bazı üçlükler geldi. Toparlayamadık. Maçın başında Evans gidince, onun için de çok üzgünüm. İnşallah çok ciddi bir şeyi yoktur. Takım birden kenetlendi ve bir oldular. İnanılmaz atışlar yaptılar, çok inandılar. Fiziksel olarak müthiştiler. Biz çalıştığımız oyunu oynayamadık ama ilginç bir istatistik de var. -20 sayıda kaybetmemize rağmen daha fazla asistimiz var. Maalesef bunu sayıya çeviremedik. 26 sayı onların kayıpları olmasına rağmen hücumda bizim savunmamıza göre daha fazla ribaunt aldılar. Fiziksellik ve inanç eksikti. Takıma inanlar için de şunu söylemek istiyorum. Mutlaka bir yolunu bulacağız ve toparlayacağız. Nasıl toparlayacağımızın ilk başlangıcı da şuanda başlıyor. Otele gidip yemeğimizi yiyeceğiz ve sonra video izleyeceğiz. Ne yaptığımızı tartışacağız.

Fenerbahçe SK

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …