Güncel Haberler

Koç Ataman ve Pleiss, Asvel Maçı Öncesi Değerlendirmelerde Bulundular

Turkish Airlines Euroleague 17. hafta mücadelesinde temsilcimiz Anadolu Efes, Sinan Erdem’de LDLC Asvel Villeurbanne’i konuk edecek.

Karşılaşma öncesinde Anadolu Efes‘in tecrübeli koçu Ergin Ataman açıklamalarda bulundu:

LDLC Asvel Villeurbanne sert ve mücadeleci bir takım. Baskı altında olmadan oynuyorlar. Bu nedenle 40 dakika boyunca oyun disiplinini korumamız gerekiyor.

Anadolu Efes SK

Alman uzun Tibor Pleiss ise şu ifadeleri kullandı:

LDLC Asvel Villeurbanne gerçekten çok tehlikeli bir takım. Şu an puan durumunda 16. sıradalar. Eğer play-off’a kalmak istiyorlarsa şüphesiz buraya çok motive olarak gelecekler ve ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalışacaklar. Nando de Colo gibi çok sayıda önemli ve tecrübeli oyuncuları var, ki bu onları daha tehlikeli bir hale getiriyor. Kolay bir maç olmayacak. Geçtiğimiz hafta Maccabi Playtika Tel Aviv maçını kaybettik. An itibariyle sekizinci sıradayız, yani tam play-off sınırındayız. Yerimizi korumak ve üst sıralara tırmanmak için savaşmayı sürdürmeliyiz.

Anadolu Efes SK

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …