Güncel Haberler

Koç Sarıca, Murcia Yenilgisi Ardından Konuştu

FIBA Şampiyonlar Ligi play-in serisi ilk maçında temsilcimiz Pınar Karşıyaka konuk olduğu UCAM Murcia’ya 97-92’lik skorla kaybetti.

Karşılaşmanın ardından koç Ufuk Sarıca açıklamalarda bulundu:

Öncelikle her iki takımı da mücadele seviyesinden dolayı kutluyorum, çok zorlu bir maçtı. Rakibimiz UCAM Murcia kaliteli bir kadroya sahip ve bugün çok iyi bir maç çıkardılar. Biz de özellikle ikinci yarıda gayet iyi bir performans ortaya koyduk. Maç başında çok fazla basit hata yaptık, yaptığımız top kayıplarının yanı sıra kolay atışlardan yararlanamadık. Yine de toparlanıp maça ortak olmayı başardık. İkinci yarıda ise çok iyi mücadele ettik ve geride olmamıza karşın hiç pes etmedik. Kazanmak için çok çabalasak da yeterli olmadı. Oyuncularımı mücadelelerinden dolayı kutluyorum, seride en az 1 maç daha oynayacağız. Evimizde kazanmak için elimizden geleni yapacağız.

Kaçırdığımız serbest atışlar maçı kaybetmemizdeki en önemli nedenlerden biriydi. Kullandığımız serbest atışların 10’unu sayıya çeviremedik, özellikle son bölümde kaçırdığımız serbest atışlar canımızı yaktı.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Karşıyaka, Muğla Deplasmanından Son Nefeste Çıkabildi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Pınar Karşıyaka, Muğla’da konuk olduğu Çağdaş Bodrum …