Güncel Haberler

Alexander’dan Yoksun Oklahoma, Doğu’nun Lideri Boston’u Farka Boğdu!

NBA Batı Konferansı’nın zayıf takımlarından Oklahoma City Thunder konuk ettiği Doğu’nun lideri Boston Celtics‘i Gilgeous-Alexander’dan yoksun olmasına rağmen 117-150 gibi farklı bir skorla geçmeyi başardı.

Bu sonuçla Thunder derecesini 16-21 yaptı ve Batı’da 12. sırada yer aldı. Celtics ise 26-12 ile Doğu’da liderlik koltuğunda oturmaya devam etti.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Skorer ismi Gilgeous-Alexander’dan yoksun olan Thunder’da Josh Giddey 25 sayı, 5 ribaund, 5 asist, Luguentz Dort 23 sayı, 5 ribaund, 3 asist, Jalen Williams 21 sayı, 3 ribaund, 6 asist, 4 top çalma, Tre Mann 21 say, 6 ribaund, 3 asist, 3 top çalma ve Isaiah Joe 21 sayı, 4 ribaund, 4 asist ve Aaron Wiggins 17 sayı, 6 ribaund, 3 asist ile galibiyeti geitren diğer isimler oldular.

Celtics cephesinde ise Jayson Tatum 27 sayı, 6 ribaund, 2 asist, Jaylen Brown 29 sayı, 2 asist, Malcolm Brogdon 17 sayı, 9 ribaund, 3 asist ve Payton Prichard 17 sayı ile direnen başlıca isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …