Güncel Haberler

Panathinaikos, Promitheas’ı Basketboldan Soğuttu!

Yunanistan Ligi 5. hafta erteleme mücadelesinde Panathinaikos konuk olduğu Promitheas‘ı 44-75’lik skorla ezdi geçti ve adeta basketboldan soğuttu!

Bu sonuçla Yoncalar derecesini 8-2 yaptı ve 2. sırada yer almaya devam etti. Promitheas ise 4-6 ile 8. sırada konumlandı.

Misafir takımda Georgios Kalaitzakis 16 sayı, 4 ribaund, 3 asist ile öne çıkarken, Georgios Papagiannis 10 sayı, 6 ribaund, Derrick Williams 10 sayı, Mateusz Ponitka 9 sayı, 7 ribaund, 7 asist ve Nate Wolters 8 sayı, 7 ribaund, 2 asist ile galibiyeti getiren diğer isimler oldular.

Ev sahibi ekipte ise Arnoldas Kulboka 16 sayı, 4 ribaund ile yegane çift haneli skor üretebilen isim olurken, Nemanja Dangubic 8 sayı, 4 ribaund ve Dimitris Kaklamanakis 5 sayı, 7 ribaund, 3 asist ile direnmeye çalışan diğer isimlerdi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Panathinaikos, Zorlu Belgrad Deplasmanında Farklı Kazandı

Turkish Airlines Euroleague 30. hafta mücadelesinde Panathinaikos, Belgrad’da konuk olduğu Kızıl Yıldız‘ı 76-89 gibi farklı …