Güncel Haberler

El Clasico’da Gülen Taraf Misafir Barça Oldu (Sertaç 7 sayı)

İspanya Liga Endesa 14. hafta programında sahne alan El Clasico’da FC Barcelona konuk olduğu ezeli rakibi Real Madrid‘i 78-87’lik skorla devirmeyi başardı.

Bu sonuçla iki takımın da dereceleri 11-3 olarak eşitlendi ve Real averajla liderlik koltuğunda oturmaya devam etti.

Misafir takımda Nicolas Laprovittola eski takımına karşı 19 sayı, 6 asist ile yıldızlaşırken, Cory Higgins 18 sayı, 3 ribaund, Nikola Mirotic 12 sayı, 3 ribaund, Jan Vesely 11 sayı, 4 ribaund, 2 asist ve Nikola Kalinic 9 sayı, 8 ribaund, 4 asist ile galibiyeti getiren diğer isimlerdi. Milli oyuncumuz Sertaç Şanlı ise kenardan gelerek 13 dakika süre bulurken 7 sayı (0-1 2sayı, 2-4 3sayı, 1-2 s.atış), 1 asist ile katkı verdi.

Ev sahibi ekipte ise Walter Tavares 19 sayı, 11 ribaund, Dzanan Musa 14 sayı, 2 asist, Guerschon Yabusele 14 sayı, 5 ribaund ve Vincent Poirier 10 sayı, 2 ribaund ile direnen başlıca isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Barça, Bayern Deplasmanında Hata Yapmadı

Turkish Airlines Euroleague 32. hafta mücadelesinde FC Barcelona konuk olduğu FC Bayern Munich karşısında hata …