Güncel Haberler

İDDİA: Kızıl Yıldız, Euroleague Yasağını Kaldırdı ve Campazzo Forma Giyebilecek!

Turkish Airlines Euroelague ekiplerinden Kızıl Yıldız, kötü sezon başlangıcı sonrası koç Ivanovic’i göreve getirip yıldız guardları transfer ederek müthiş bir çıkış yakalamıştı.

Telesport’da yer alan habere göre Sırp ekibi, tüm oyunculara olan borçlarını ödedi ve Euroleague yönetiminden transfer yasağının kaldırılması için onay aldı. Bu gelişmeyle beraber 2 hafta önce transfer ettikleri Facundo Campazzo‘ya lisans çıkardılar, bu hafta Valencia karşısında onu kullanmaları bekleniyor. Bildiğiniz üzere diğer Arjantinli yıldız guard Vildoza sakatlanmıştı, bu nedenle de Campazzo’nun forma giymesi çok önemli.

31 yaşında olan tecrübel, oyun kurucu kırmızı beyazlı formayı sadece Adriyatik Ligi’ndeki 2 maçta giyebilmiş, ortalama 21.5 dakika süre bulurken 9.5 sayı, yüade 40.0 3sayı, 2.5 ribaund, 4.5 asist, 1.5 top çalma ile katkı vermişti.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

2023-24 Euroleague Play-Off ve Play-In Eşleşmeleri Belli Oldu

2023-24 Turkish Airlines EuroLeague normal sezonu resmi olarak sona erdi. Dolayısıyla playoff ve play-in eşleşmeleri …