Güncel Haberler

Doncic Şov, San Antonio Deplasmanında da Devam Etti!

NBA Batı Konferansı’nın iddialı ekiplerinden Dallas Mavericks konuk olduğu San Antonio Spurs‘u Doncic şov eşliğinde son nefeste 126-125’lik skorla yendi. Bitime 1 saniye kala çizgiye giden Doncic ilk atışı sokup takımını 1 sayı öne taşıyınca ikinci atışı bilerek kaçırıp ribaundu da aldı ve takımını galibiyete taşıdı.

Bu sonuçla Mavs derecesini 21-16 yaparak 4. sırada yer alırken, Spurs ise 12-24 ile 14. sırada konumlandı.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Misafir takımda son günlerin istim üstündeki ismi Luka Doncic 51 sayı (6-10 3sayı), 6 ribaund, 9 asist, 4 top çalma ile yine şov yaparak MVP performansına imza attı. Christian Wood 25 sayı, 7 ribaund, 2 asist ve Tim Hardaway Jr. 14 sayı, 3 ribaund ile galibiyeti getiren diğer isimler oldular.

Ev sahibi ekipte ise Keldon Johnson 30 sayı, 4 ribaund ile öne çıkarken, Jeremy Sochan 20 sayı, 6 ribaund, 2 asist, Jacob Poeltl 19 sayı, 15 ribaund, 6 asist ve Tre Jones 18 sayı, 5 ribaund, 6 asist ile direnen diğer isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …