Güncel Haberler

Koç Itoudis, Bologna Mağlubiyetini Değerlendirdi

Turkish Airlines Euroleague 16. hafta mücadelesinde temsilcimiz Fenerbahçe Beko, konuk olduğu Virtus Bologna’ya 92-88’lik skorla yenilmekten kurtulamadı.

Karşılaşmanın ardından Fenerbahçe Beko‘nun Yunan koçu Dimitris Itoudis açıklamalarda bulundu:

Herkese iyi akşamlar ve herkese ve ailelerine mutlu yıllar. Galibiyetten dolayı Virtus’u kutluyorum. Maç her ne kadar harika savunduğumuz ve Shengelia’nın topu kaybettiği pozisyondan sonra farklı şekilde bitebilecek olsaydı da oradan fayda sağlayamadık. Olay her zaman son pozisyon değildir. Son çeyrekte 27 sayı yememiz bizim için pahalıya patladı. Belinelli soktuğu şutlarla rakibimize farklı bir boyut kattı. O sekansta kötü savunma yaptık. Ondan önce maç yakındı. Bir biz, bir onlar öne geçiyordu. Marco, onlara ihtiyaçları olan katkıyı verdi. İyi pozisyonlar yaratsak ve ribaundları domine etsek de bundan fayda sağlayamadık. Boş şutları kaçırmamız sebebiyle asistlerde bir nebze eksik kaldık. Ribaundlar Bologna’nın kazanmasında faktörlerden biriydi. İki hücum ribaundu bize beş sayıya mâl oldu. Bunlar ters eşleşmelerden geldi. Jaiteh, Guduric‘in üstünden aldı ve sonrasında Belinelli üçlük attı. Diğeri de pota altında bitti. Bu tarz önemli anlarda savaştılar. Bizden çok fayda sağladılar. Bu yüzden top kaybına zorladığımız pozisyonlardan yeterince fayda sağlayamadık diyorum.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …