Güncel Haberler

Darüşşafaka, Kötü Gidişata Tofaş Karşısında Dur Dedi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 13. hafta mücadelesinde Darüşşafaka konuk ettiği Tofaş‘ı 88-82’lik skorla geçerek 3 maçlık mağlubiyet serisine son vermiş oldu.

Bu sonuçla beraber iki takımın da derecesi 6-7 olarak eşitlendi. Daçka averajla 7, Tofaş ise 8. sırada yer aldı.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Daçka’da Doğuş Özdemiroğlu 22 sayı, 3 ribaund, 8 asist ile yıldızlaşırken, Markel Starks 19 sayı, 2 ribaund, 3 asist, Akwasi Yeboah 16 sayı, 2 ribaund, Ercan Osmani 11 sayı, 4 ribaund ve Can Korkmaz 10 sayı, 4 asist ile galibiyeti getiren diğer isimler oldular.

Tofaş cephesinde Berk Uğurlu 20 sayı, 4 ribaund, 8 asist ile öne çıkarken, sakatlıktan dönen Tyle Ennis 15 sayı, 3 ribaund, 3 asist, Boubacar Toure 12 sayı, 10 ribaund ve Berke Büyüktuncel 10 sayı, 3 asist ile direnen diğer isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Sarıca, Bodrum Galibiyeti Sonrası Konuştu

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Pınar Karşıyaka, Muğla’da konuk olduğu Çağdaş Bodrum Spor karşısında çok zorlandı …