Güncel Haberler

Anadolu Efes, Gaziantep’in Direncini Çok Zor Kırabildi (McIntyre’dan triple-double)

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 13. hafta mücadelesinde Anadolu Efes konuk ettiği Gaziantep karşısında beklenenden çok daha fazla zorlandı ama 77-73’lük skorla kazanmayı bildi.

Bu sonuçla Anadolu Efes derecesini 9-4 yaptı ve 3. sırada yer aldı. Misafir takım ise 4-9 ile 13. sırada konumlandı.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Ev sahibi ekipte Vasilije Micic 20 sayı ile en skorer isim olurken, Rodrigue Beaubois 18 sayı, 2 asist, Will Clyburn 14 sayı, 2 ribaund, 3 asist ve Bryant Dunston 14 sayı, 7 ribaund ile galibiyeti getiren diğer isimlerdi.

Misafir takımda ise Codi Miller-McIntyre 10 sayı, 12 ribaund, 10 asist triple-double performansına imza atarken, Conner Frankamp 29 sayı (7-11 3sayı), 2 asist ile maçın en skorer ismi oldu. Metin Türen de 12 sayı, 4 ribaund ile onlara destek olan diğer isimdi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Merkezefendi, Telekom’u Farklı Geçerek Rahat Bir Nefes Aldı

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 24. hafta mücadelesinde Yukatel Merkezefendi Belediyesi konuk ettiği güçlü rakibi …