Güncel Haberler

İDDİA: Konyaspor, Koç Gençoğlu ile Yollarını Ayırdı ve Koç Bekir ile Görüşecekler!

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi‘nin yeni ekiplerinden Ayos Konyaspor‘da üst üste gelen kötü sonuçların faturası koça kesildi.

Basketfaul’da yer alan habere göre koç Engin Gençoğlu ile yollar ayrıldı, yakın zamanda pürüzler giderilerek resmi açıklama yapılacak.

Diğer taraftan yönetimin yılbaşı tatili nedeniyle Konya’daki evine gelecek olan Bosna Hersek milli takımının koçu Aziz Bekir ile görüşeceği öğrenildi. Tecrübeli koç aynı zamanda Bosna ekiplerinden Golden Eagle’ı da çalıştırıyor.

52 yaşındaki tecrübeli koç daha önce 2013-16 ve 2018-19’da iki dönem yine Konyaspor’u çalıştırmıştı.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Jasikevicius ve Sertaç, Manisa Galibiyetini Değerlendirdi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko konuk ettiği Manisa BBSK‘yı 98-82’lik skorla güle oynaya geçti. …