Güncel Haberler

Cleveland da Brooklyn’i Durduramadı! (Cedi 11 sayı)

NBA Doğu Konferansı’nın iki iddialı takımının karşılaşmasında Brooklyn Nets, ligin en iyi iç saha takımı olan Cleveland Cavaliers‘ı 125-117’lik skorla geçerek üst üste 9. galibiyetine imza attı.

Bu sonuçla Nets’in derecesi 22-12 oldu ve 3. sırada yer aldı. Cavs ise 22-13 ile 4. sırada konumlandı.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Nets’de Kevin Durant 32 sayı (5-8 3sayı), 9 ribaund, 5 asist, Kyrie Irving 32 sayı (7-11 3sayı), 4 ribaund, 5 asist ve T.J. Warren 23 sayı, 8 ribaund, 2 asist, 2 top çalma ile galibiyeti getiren başlıca isimler oldular.

Cavs cephesinde ise Darius Garland 46 sayı, 3 ribaund, 8 asist ile yıldızlaşırken galibiyet için yeterli olamadı. Donovan Mitchell 15 sayı, 3 ribaund, 5 asist, Evan Mobley 12 sayı, 6 ribaund, 2 asist ve Jarrett Allen 10 sayı, 11 ribaund ile direnen diğer isimlerdi. Milli oyuncumuz Cedi Osman ise kenardan gelerek 30 dakika süre bulmasına rağmen 11 sayı (0-2 3sayı, 1-2 2sayı), 2 asist, 1 top çalma ile katkı verebildi sadece.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Atlanta, Flynn’in 50 Sayısına Rağmen Detroit Engeline Takılmadı

NBA Doğu Konferansı mücadelesinde Atlanta Hawks konuk ettiği Detroit Pistons‘u Flynn’in 50 sayılık performansına rağmen …