Güncel Haberler

Koç Sarıca, Bursaspor Galibiyetini Değerlendirdi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 12. hafta mücadelesinde Pınar Karşıyaka konuk ettiği Frutti Extra Bursaspor’u 81-80’lik skorla son nefeste yendi.

Karşılaşmanın ardından koç Ufuk Sarıca açıklamalarda bulundu:

Öncelikle hem kendi takımımı hem de Bursaspor oyuncularını tebrik ediyorum. Çok iyi bir mücadele oldu. Maçın başında onlar daha iyi başladılar. Biz nedense çok telaşlı oynuyoruz özellikle de iç sahadaki maçlarda belli bir yerden sonra zorlama atışlara gidiyoruz, ritimden çıkıyoruz. Bununla ilgili belki de düzeltmemiz gereken şeyler var. Burada tabi Bursaspor’un ilk periyotta 8’de 7, devrede de 19’da 10 gibi bir üç sayılık basket yüzdesi vardı. Bu çok yüksekti ama biz oyunu bırakmadık. 2 gün önce de aslında buna benzer bir maç kaybetmiştik. Basketbolun güzelliği de bu. Belki de o günden bir ders alıp bugün hiç oyundan kopmadık. Çok önemli bir rakibe karşı, önemli galibiyetler alan bir ekibe karşı kötü oynadığımız üç periyottan sonra kazanmasını bildik. Burada oyuncularımı gerçekten yürekten kutluyorum. Büyük hatalar yaptık. Son bölümde bile Jaylon Brown 10 saniye varken sürenin bittiğini düşünerek orta sahadan bir atış yaptı ama bunlar insan hatası. Sonunda kazanmak güzel. Önemli bir galibiyet alarak tırmanışımızı sürdürdük. Üst üste 5. galibiyetimiz oldu. Taraftarımıza da desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Karşıyaka, Formalite Maçında Jerusalem’i Konuk Ediyor

FIBA Şampiyonlar Ligi son 16 turu K grubu 6. ve son maçında temsilcimiz Pınar Karşıyaka, …