Güncel Haberler

Koç Açık, Merkezefendi Galibiyetini Değerlendirdi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 12. hafta mücadelesinde Gaziantep konuk ettiği Yukatel Merkezefendi Belediyesi’nin zor da olsa 80-78’lik skorla yenmeyi başarmış kötü gidişe dur demişti.

Karşılaşmanın ardından koç Tutku Açık açıklamalarda bulundu:

Öncelikle tüm oyuncularımı kutluyorum. Çünkü çok uzun bir yolculuktan geldil. Bizim bütün yolculuklarımız bir gün sürüyor. Bu maça da hazırlanamadık açıkçası. Sadece bir antrenman yapabildilk. Onda da zaten 5’e t yapamadık. Çok özverili oynadılar. Bugün biraz stresli olduğumuzu gördüm maalesef bulunduğumuz durumdan dolayı, oyuncularıma da bunu anlatıyorum. Biz ilk defa tam kadro olduk. Henüz fiziksel olarak hazır olmayan oyuncularımız var. Bu maçın böyle stresli geçeceğini biliyorduk. Bizim yerimiz burası değil. Bunu daha yukarılara çıkarmak için mücadelemizi sonuna kadar göstereceğiz. Ben gelişime bakıyorum. Ben çok eminim bu takım bu kadro idman yaptıktan sonra çok daha iyi bir basketbol oynayacak. Bugün aslında o basketbolu oynayabilirdik fakat dediğim gibi bu 3 galibiyetli olmamız oyuncularım üzerinde biraz stres yapmış. Bunun oyun olduğunun farkına varmamız lazım. Tabi sorumluluklarımız var kulübümüze, şehrimize ve ailelerimize karşı yan, herkese karşı sorumluluklarımız var. Tekrar oyuncularımı göstermiş olduğu mücadeleden dolayı tebrik ediyorum.

Gaziantep SK

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Sarıca, Bodrum Galibiyeti Sonrası Konuştu

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Pınar Karşıyaka, Muğla’da konuk olduğu Çağdaş Bodrum Spor karşısında çok zorlandı …