Güncel Haberler

Kızıl Yıldız, Vildoza Liderliğinde Olympiakos Deplasmanından Galibiyet Çıkardı!

Turkish Airlines Euroleague 15. hafta mücadelesinde Kızıl Yıldız konuk olduğu güçlü rakibi Olympiakos‘u Vildoza’nın etkili performansı sayesinde 86-90’lık skorla yenmeyi başardı.

Bu sonuçla Sırp ekibi derecesini 8-7 yaptı ve 8. sıraya yükselerek bu sezon ilk kez play-off resminin içine girmiş oldu. Kırmızılar ise 9-6 ile 6. sıraya gerilediler.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Yeni transfer Campazzo’nun kadroda yer almadığı misafir takımda Luca Vildoza 22 sayı, 4 ribaund, 8 asist ile yıldızlaşırken, Filip Petrusev 14 sayı, 3 ribaund, Nemanja Nedovic 12 sayı, 2 ribaund, 5 asist, Ognjen Dobric 12 sayı, 4 ribaund ve Luka Mitrovic 13 sayı, 7 ribaund, 2 asist ile galibiyeti getiren diğer isimler oldular.

Olympiakos cephesinde ise Kostas Sloukas 14 sayı, 9 asist, Sasha Vezenkov 13 sayı, 6 ribaund, Tarik Black 14 sayı, 6 ribaund ve Kostas Papanikolaou ile Joel Bolomboy 9’ar sayı ürettiler.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

2023-24 Euroleague Play-Off ve Play-In Eşleşmeleri Belli Oldu

2023-24 Turkish Airlines EuroLeague normal sezonu resmi olarak sona erdi. Dolayısıyla playoff ve play-in eşleşmeleri …