Güncel Haberler

Koç Obradovic, Ekibiyle Beraber Fenerbahçe Basketbol Müzesini Ziyaret Etti

Fenerbahçe Beko‘da 2013-2020 yılları arasında görev yapan ve bu süreçte elde edilen başarıların en önemli pay sahiplerinden biri olan Zeljko Obradovic, Fenerbahçe Beko’nun 22 Aralık Perşembe günü Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda oynayacağı Partizan mücadelesi öncesinde Fenerbahçe Basketbol Müzesi’ni ziyaret etti.

Fenerbahçe’de de birlikte görev yaptıkları yardımcıları Vladimir Androic, Izquierdo Ibanez ve kondisyoner Predrag Zimonjic’in yanı sıra sarı lacivertlilerin eski oyuncusu James Nunnally’nin de katıldığı ziyarette Obradovic ve ekibini, Yönetim Kurulu Üyesi Sertaç Komsuoğlu, Fenerbahçe Beko Genel Direktörü Maurizio Gherardini, Fenerbahçe Beko Kaptanı Melih Mahmutoğlu ve Fenerbahçe Beko idari ofis çalışanları karşıladı. Obradovic aynı zamanda ziyaret öncesinde, daha önce Panathinaikos’ta birlikte çalıştıkları Başantrenör Itoudis’le de bir araya gelerek bir süre sohbet etti.

Zeljko Obradovic ve ekibinin müze ziyareti keyifli görüntülere sahne olurken, son bölümde toplu fotoğraf çekimi de gerçekleştirildi.

Fenerbahçe TV’ye kısa bir açıklama yapan Zeljko Obradovic, “Burada olmak çok güzel bir duygu. Eski dostlarla bir aradayız. İnanılmaz güzel bir müze. Projenin bir parçası olan ve emek veren herkesin eline sağlık. Çok güzel bir şey yapılmış. Basketbol adına hiçbir yerde böyle müze görmedim. Fenerbahçe’nin tarihini gösteren muhteşem bir müze olmuş.” dedi.

Kaynak: Fenerbahçe SK

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Milano’dan Monaco Baskını Geldi!

Turkish Airlines Euroleague 30. hafta mücadelesinde Olimpia Milano konuk olduğu formda rakibi AS Monaco‘yu 80-98’lik …