Güncel Haberler

Karşıyaka, AEK Deplasmanında 25 Farktan Yakalanıp Kaybederek 3. Oldu!

FIBA Şampiyonlar Ligi B grubu son maçında temsilcimiz Pınar Karşıyaka, konuk olduğu AEK’ya 25 farktan yakalanarak 80-72’lik skorla kaybetti. Yunan ekibinin cezası nedeniyle karşılaşmada taraftarlar yer almadı.

Bu sonuçla temsilcimiz grubu 3. sırada bitirirken, AEK ise 2. sırada adını play-in’e yazdırdı.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Ev sahibinde Akil Mitchell eski takımına karşı 25 sayı, 14 ribaund, 3 top çalma ile yıldızlaşırken, Kenny Williams 13 sayı, 4 ribaund, 2 asist, Janis Strelnieks 13 sayı, 3 ribaund, 5 asist ve Dimitris Flionis 10 sayı, 5 ribaund, 3 asist ile galibiyeti getiren diğer isimlerdi.

Temsilcimizde ise Jaylon Brown 17 sayı (5-11 3sayı), 2 ribaund ile öne çıkarken, Braian Angola 11 sayı, 4 ribaund, 3 asist, Errick McCollum 9 sayı, 5 ribaund, 8 asist ve Vitto Brown 9 sayı, 5 ribaund ile direnen diğer isimlerdi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Karşıyaka, Formalite Maçında Jerusalem’i Konuk Ediyor

FIBA Şampiyonlar Ligi son 16 turu K grubu 6. ve son maçında temsilcimiz Pınar Karşıyaka, …