Güncel Haberler

Euroleague Fantasy Seçimleri (15. Hafta)

Turkish Airlines Euroleague‘de 2022-23 sezonu 15. hafta programı başlıyor.

Bu sezon da sizlerle beraber her hafta öncesi Euroleague Fantasy oyunundaki seçimlerim ve takımımda yaptığım güncellemeleri paylaşıyor olacağım. İşte yeni öncesi takımda yaptığım güncellemeler ve değişiklikler.

Öncelikle takımımızdan ayrılacak isimlere bir bakalım:

  • Dusko Ivanovic (Kızıl Yıldız)
  • Nando De Colo (LDLC Asvel Villeurbanne)
  • Nikola Mirotic (FC Barcelona)

Şimdi de yeni eklediğimiz isimleri inceleyelim:

  • Kazys Maksvytis (Zalgiris Kaunas): Litvanya temsilcisi geçen hafta konuk ettiği güçlü rakibi Real Madrid’i Zalgirio Arena’dan eli boş göndermeyi başarmıştı. Bu hafta ise taraftarları önünde bu kez tam dişlerine göre bir rakip olan Bayern’i konuk edecekler ve yine hanelerine galibiyet yazdırarak çıkışlarını sürdüreceklerini, Real galibiyetini daha anlamlı kılacaklarını düşünüyorum.
  • Vasilije Micic (Anadolu Efes): Sırp yıldız son haftalarda hem Euroleague hem de BSL maçlarında çok yıpranmıştı. Larkin’in yokluğu artı yerlş oyunculardan katkı gelmemesiyle beraber. Ama bu haftasonunu maç yapmadan dinlenerek geçirdi ve bu maçta Pana karşısında tekrar eski ritmine gireceğini, bizlere 20 ve üzeri verimlilik puanı getirmeye devam edeceğini düşünüyorum.
  • Nick Calathes (Fenerbahçe Beko): Fenerbahçe net olarak Calathes’in takımı. Onun takımı iyi organize ettiği, sahanın iki alanında da verimli olduğu maçlarda yenemeyecekleri rakip yok. Tabi takımın da ona ayak uydurması gerekiyor. Partizan gibi savunmada ciddi sorunlar yaşayan ve tempo kontrolünü genelde rakibe veren bir ekip karşısında Yunan maestronun Baskonia maçında olduğu etkili bir performans sergileyip bize 20 puana yakın bir katkı yapacağını düşünüyorum.

İsterseniz ligimize BasketServisi_2022/23 katılabilirsiniz ve birlikte mücadele edebiliriz sezon boyunca. Katılım şifresi: 09D0FBFE

Takımımızın son görüntüsü bu şekilde:

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …