Güncel Haberler

Koç Itoudis, Baskonia Maçı Öncesi Açıklamalarda Bulundu

Turkish Airlines Euroleague 14. hafta mücadelesinde temsilcimiz Fenerbahçe Beko, Ataşehir’de Cazoo Baskonia’yı konuk edecek.

Karşılaşama öncesinde Fenerbahçe Beko‘nun başarılı koçu Dimitris Itoudis açıklamalarda bulundu:

Savunmada ve hücumda çok agresif olan bir takımla karşılaşacağız. Hem uzunlarda hem de kısalarda çok dengeli bir kadroya sahipler. Harika şutörleri sayesinde üç sayı çizgisinin gerisinden önemli ölçüde skor üretebiliyorlar. Son olarak Anadolu Efes’i harika bir geri dönüşün ardından yendiler. Genel olarak çok uzun, tecrübeli bir kadroya ve iyi bir oyun planına sahipler. Bu, bizim için çok önemli bir maç. Geri dönüş karşılaşması, özellikle de son performansımızdan sonra. Olympiacos’a karşı çok kötü oynadık. Bunun sonrasında reaksiyon göstermeli ve taraftarlarımızın önünde kendimizi bulabilmeliyiz. Savaşmalı ve yoğun bir mücadele göstermeliyiz.

Fenerbahçe SK

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …