Güncel Haberler

Houston’ın Kurbanı Bu Kez Phoenix Oldu (Alperen’den double-double)

NBA Batı Konferansı’nda Houston Rockets‘ın çıkışı devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde şampiyonluk adaylarından Milwaukee’yi devirmişlerdi, şimdi de konuk ettikleri konferansın iddialı takımlarından Phoenix Suns‘ı 97-111 gibi farklı bir skorla yenmeyi başardılar.

Bu sonuçla Rockets’ın derecesi 9-18 oldu ama son sıradan kurtulamadılar. Suns ise yoluna 16-12 ile 4. sırada devam etti.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Rockets’da milli oyuncumuz Alperen Şengün her zamanki gibi ilk beş başladı ve 29 dakika süre alırken 10 sayı (4-10 2sayı, 2-2 s.atış), 16 ribaund, 2 asist, 1 blok ile double-double performansı sergiledi. Jalen Green 26 sayı, 7 ribaund, 4 asist ile en skorer isim olurken, Kevin Porter Jr. 18 sayı, 5 ribaund, 4 asist ve Jabari Smith Jr. 14 sayı, 8 ribaund ile galibiyeti getiren diğer isimler oldular.

Booker’dan yoksun olan Suns cephesinde ise Chris Paul 16 sayı, 6 ribaund, 7 asist, Mikal Bridges 18 sayı, 3 ribaund, 3 asist, Landry Shamet 13 sayı, 4 ribaund, 3 asit ve Josh Okogie 10 sayı, 6 ribaund, 3 asist ile katkı verebildi. Ayak bileğinden sakatlanarak maça devam edemeyen DeAndre Ayton ise sadece 15 dakika sahada kalırken 5 sayı, 3 ribaund üretebildi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …