Güncel Haberler

RESMİ: Bursaspor’un Rakiplerinden Brescia, Petrucelli’nin Yerini Taylor ile Doldurdu

7DAYS EuroCup‘da temsilcimiz Bursaspor ile aynı grupta yer alan Brescia, sakatlanan Petrucelli’nin yerini doldurdu.

İtalya Lega Basket Serie A ekibi yaptığı açıklamayla sezona Apollon Patras takımında başlayan Ryan Taylor ile sezon sonuna kadar geçerli kontrat imzalandığını duyurdu.

1.98 metre boyunda olan 27 yaşındaki Amerikalı kanat oyuncusu, Yunanistan Ligi’nde 7 maçta ortalama 28.9 dakika süre alırken 15.7 sayı, yüzde 51.6 3sayı (16-31), 5.9 ribaund ile katkı vermişti.

Taylor daha önce Avrupa kariyerinde Iraklis ve London Lions formalarını da terletmişti. 2022 yılının ilk kısmında ise Yeni Zelanda Ligi’nde forma giymişti.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Telekom’un Rakiplerinden Granca, Kanat Rotasyonuna Gegic’i Ekledi

BKT EuroCup‘da temsilcimiz Türk Telekom ile aynı grupta yer alan son şampiyon Gran Canaria kanat …