Güncel Haberler

Miami, Konuğu Clippers’ı Butler-Adebayo İkilisi ile Geçmeyi Bildi

NBA Doğu Konferansı’nın iddialı takımlarından biri olan Miami Heat, konuk ettiği Kawhi’den yoksun oynamaya devam eden Los Angeles Clippers‘ı Butler-Adebayo ikilisinin etkili oyunu sayesinde 110-115’lik skorla geçmeyi bildi.

Bu sonuçla Heat derecesini 12-14 yaptı ve Doğu’da 10. sırada yer aldı. Clippers ise 14-13 ile yoluna Batı’da 9. sıradan devam etti.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Heat’de Bam Adebayo 31 sayı, 10 ribaund, 4 asist ile yıldızlaşırken, Jimmy Butler 26 sayı, 5 ribaund, 8 asist, 4 top çalma, Tyler Herro 19 sayı, 9 ribaund, 3 asist ve Caleb Martin 17 sayı, 8 ribuand, 2 asist, 2 top çalma ile galibiyeti getiren diğer isimlerdi.

Kawhi’siz Clippers cephesinde ise Paul George 29 sayı (5-11 3sayı), 8 ribaund, 7 asist, Reggie Jackson 20 sayı, 4 ribaund ve Nicolas Batum ile Marcus Morris de 11’er sayıyla direnen başlıca isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Phoenix, Ettiği Lakers’ı Lebron’a Rağmen Yenmeyi Başardı

NBA Batı Konferansı mücadelesinde Phoenix Suns konuk ettiği Los Angeles Lakers‘ı Lebron’a rağmen 113-123’lük skorla …