Güncel Haberler

Koç Itoudis, Alba Galibiyetinin Ardından Konuştu

Turkish Airlines Euroleague 12. hafta mücadelesinde temsilcimiz Fenerbahçe Beko konuk olduğu Alba Berlin’i 75-104’lük skorla sahadan silmişti.

Karşılaşmanın ardından Fenerbahçe Beko‘nun başarılı koçu Dimitris Itoudis açıklamalarda bulundu:

Oyuncularımı tebrik ediyorum. Geçen haftaki (Real Madrid) mağlubiyetten sonra reaksiyon gösterdiler. Savunmada iyi iş çıkarttık, ribauntları domine ettik. Topu paylaştık, çok asist yaptık. Tek kötü taraf bugün 22 top kaybımız olmasıydı. Top kaybını biraz daha az yapsak, bugünkü performansımızla 30 üzeri asistle de maçı bitirebilirdik. Onların agresif savunması sebebiyle maç başında çok da iyi değildik ve bizim adımıza top kayıpları oldu.

Fenerbahçe SK

8 oyuncusunun çift haneli rakamlara ulaşmasıyla ilgili koç Itoudis, “Sonuçta bu bir sinerji sporu. Bir şeyleri paylaşmak gerekiyor. Topu paylaştığımızda bir yerlerde avantaj buluruz. Devre arasında çift haneli farkla önde olsak da üçüncü periyotta o bölümü geride bırakıp devam etmemiz gerekiyordu. Alba Berlin inatçı bir takım” dedi.

Taraftarlar için de ayrı bir parantez açan Itoudis, “ Taraftarlarımıza da teşekkür ediyorum. Bize evimizde oynuyor gibi hissettirdiler. Teşekkürler.” diye konuştu.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Jasikevicius, Merkezefendi Galibiyeti Sonrası Konuştu

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 22. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko konuk olduğu Yukatel Merkezefendi Belediyesi‘nin 68-93 gibi net bir …