Güncel Haberler

Euroleague Fantasy Seçimleri (12. Hafta)

Turkish Airlines Euroleague‘de 2022-23 sezonu 12. hafta programı başlıyor.

Bu sezon da sizlerle beraber her hafta öncesi Euroleague Fantasy oyunundaki seçimlerim ve takımımda yaptığım güncellemeleri paylaşıyor olacağım. İşte 12. hafta öncesi takımda yaptığım güncellemeler ve değişiklikler.

Öncelikle takımımızdan ayrılacak isimlere bir bakalım:

  • Kazys Maksvytis (Zalgiris Kaunas)
  • Nigel Hayes-Davis (Fenerbahçe Beko)
  • Walter Tavares (Real Madrid)

Şimdi de yeni eklediğimiz isimleri inceleyelim:

  • Dejan Radonjic (Panathinaikos): Yoncalar son haftalarda toparlandılar ve üst üste 3 maçlarını kazanmayı başardılar. Son 2 maçta Asvel ve Zalgiris engellerini farklı geçtikleri için de Karadağlı koç onu takımının başında tutanlara 20’şer puan getirmişti. Bu hafta da konuk edecekleri formsuz ve moralsiz Milano karşısında yine net bir galibiyet alacaklarını düşündüğüm için ben de onu takımımın başına getirdim.
  • Mathias Lessort (Partizan): Bu sezonun sürpriz diyebileceğimiz performanslarından birini sergiliyor Fransız uzun. Sezon başında neredeyse takım bulamadığı için Partizan’ın zorla imzaladığı bir isimken şimdi takımın ruhu ve savaşçı gücü oldu, koç Obradovic’in en güvendiği isimlerden birisi. Bu hafta da Belgrad derbisinde geçen hafta Valencia karşısında olduğu gibi (37 puan) yüksek puanlar getireceğini düşünüyorum.
  • Vincent Poirier (Real Madrid): Aslında burada Tavares olacaktı ama dev uzunun hafif sakatlığı var ve henüz net olmasa da dinlendirilme ihtimali gündemde. Bu nedenle kadroda olsa bile sürelerinin sınırlı ve kontrollü olacağı kanaatindeydim. Elbette bu durumda da Fransız uzunun dakikalarının ve verimliliğinin artmasını bekliyorum. Bu nedenle de onu takımıma dahil ettim.

İsterseniz ligimize BasketServisi_2022/23 katılabilirsiniz ve birlikte mücadele edebiliriz sezon boyunca. Katılım şifresi: 09D0FBFE

Takımımızın son görüntüsü bu şekilde:

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

2023-24 Euroleague Play-Off ve Play-In Eşleşmeleri Belli Oldu

2023-24 Turkish Airlines EuroLeague normal sezonu resmi olarak sona erdi. Dolayısıyla playoff ve play-in eşleşmeleri …