Güncel Haberler

Mitchell Liderliğindeki Cleveland, Lakers’ı Rahat Geçti (Cedi 6 sayı)

NBA Doğu Konferansı’nın iddialı takımlarından Cleveland Cavaliers, konuk ettiği Batı’nın hayal kırıklığı yaratan yıldızlar topluluğu Los Angeles Lakers‘ı 102-116 gibi farklı bir skorla geçti.

Bu sonuçla Cavs derecesini 16-9 yaptı ve Doğu’da 3. sırada yer aldı. Lakers ise yoluna 10-13 ile Batı!da 13. sırada devam etti.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Cavs’da Donovan Mitchell 43 sayı, 6 ribaund, 5 asist, 4 top çalma ile MVP performansı sergilerken, Jarrett Allen 24 sayı, 11 ribaund, 3 top çalma ve Darius Garland 21 sayı, 3 ribaund, 11 asist ile galibiyeti getiren diğer isimler oldular. Milli oyuncumuz Cedi Osman ise kenardan gelerek 23 dakika süre buldu ve 6 sayı (0-3 3sayı, 3-7 2sayı), 1 asist ile katkı verebildi.

Lakers cephesinde ise Lebron James 21 sayı, 17 ribaund, 4 asist, Thomas Bryant 19 sayı, 9 ribaund, Dennis Schröder 16 sayı ve Russell Westbrook 16 sayı, 3 ribaund, 3 asist ile direnen başlıca isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Atlanta, Flynn’in 50 Sayısına Rağmen Detroit Engeline Takılmadı

NBA Doğu Konferansı mücadelesinde Atlanta Hawks konuk ettiği Detroit Pistons‘u Flynn’in 50 sayılık performansına rağmen …