Güncel Haberler

James Liderliğindeki Monaco’dan Asvel’e Farklı Tarife!

Fransa Betclic ELITE Pro A 14. hafta programında oynanan zirveyi yakından ilgilendiren mücadelede 2 Euroleague takımı karşı karşıya geldi ve James liderliğindeki AS Monaco, konuk ettiği LDLC Asvel Villeurbanne‘ı 97-78 gibi bir skorla sahadan sildi adeta.

Bu sonuçla Monaco 10-2’lik derecesiyle ve maç fazlası ile liderlik koltuğuna otururken, Asvel ise yoluna 6-6 ile 8. sıradan devam etti.

Ev sahibi ekipte Mike James 26 sayı, 3 ribaund, 6 asist ile etkili olurken, Jaron Blossomgame 10 sayı, 2 ribaund, 2 asist, Jordan Loyd 10 sayı ve Donatas Motiejunas 9 sayı, 8 ribaund ile galibiyeti getiren diğer isimler oldular.

Misafir takımda ise Parker Jackson-Cartwright 12 sayı, 3 ribaund, 3 asist, Retin Obasohan 11 sayı, 3 ribaund ve Youssoupha Fall 6 sayı, 8 ribaund ile direnen başlıca isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Milano’dan Monaco Baskını Geldi!

Turkish Airlines Euroleague 30. hafta mücadelesinde Olimpia Milano konuk olduğu formda rakibi AS Monaco‘yu 80-98’lik …