Güncel Haberler

Galatasaray’a Sinan Erdem’de Oostende’den Soğuk Duş!

FIBA Şampiyonlar Ligi C grubu 5. hafta mücadelesinde temsilcimiz Galatasaray NEF konuk ettiği Oostende karşısında 85-91’lik skorla kaybederek adeta soğuk bir duş aldı!

Bu sonuçla Oostende 2 galibiyete ulaşarak 2 ya da 3. sırada yer alarak gruptan çıkma konusunda önemli bir avantaj yakalamış oldu. Temsilcimiz ise 3 galibiyette kaldı ve geçen hafta Holon’dan aldığı ikili averajı anlamsız kıld, liderlik yarışında önemli bir yara aldı. Bildiğiniz üzere gruplarını lider olarak bitiren takımlar play-in oynamadan direkt olarak Top 16 biletini kapıyorlar.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Belçika ekibinde Tre’Shawn Thurman 26 sayı, 7 ribaund, 3 top çalma ile yıldızlaşırken, Pierre-Antoine Gillet 17 sayı, 4 ribaund, Keye van der Vuurst 13 sayı, 3 ribaund, 11 asist, Breein Tyree 12 sayı, 6 ribaund, 3 asist ve Simon Buysse 11 sayı, 2 ribaund, 6 asist ile galibiyeti getiren diğer isimler olmuşlardı.

Temsilcimizde ise Dylan Ennis 21 sayı, 9 ribaund, Tyus McGee 15 sayı, 3 ribaund, 4 asist ve Ian Hummer 12 sayı ile direnen başlıca isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Karşıyaka, Formalite Maçında Jerusalem’i Konuk Ediyor

FIBA Şampiyonlar Ligi son 16 turu K grubu 6. ve son maçında temsilcimiz Pınar Karşıyaka, …