Güncel Haberler

Büyükçekmece, Larkin’in Dönüş Maçında Anadolu Efes’i Devirdi!

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 6. hafta erteleme maçında Onvo Büyükçekmece, Larkin’i bu sezon ilk kez kullabilen güçlü rakibi Anadolu Efes‘i 83-76’lık skorla devirmeyi başardı.

Bu sonuçla Büyükçekmece derecesini 2-7 yaptı ve düşme potasında yer almaya devam etti. Anadolu Efes ise 6-3 ile 3. sırada yoluna devam etti.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Büyükçekmece’de Martynas Sajus 17 sayı, 5 ribaund, 2 asist, Terrell Harris 17 sayı, 7 ribaund, 3 asist, Jordon Crawford 16 sayı, 5 ribaund, 9 asist, 4 top çalma ve Demetre Rivers 16 sayı, 5 ribaund, 2 asist, 2 blok ile galibiyeti getiren başlıca isimler oldular.

Lacivert beyazlılarda ise Elijah Bryant 18 sayı, 3 ribaund ile maçın en skorer ismi olurken, Will Clyburn 11 sayı, 2 ribund, Ante Zizic 11 sayı, 11 ribaund ve Vasilije Micic 10 sayı, 2 ribaund, 2 asisti ile direnen diğer isimler oldular. Sakatlıktan dönen ve bu sezon ilk kez forma giyen Shane Larkin ise 18 dakika sahada kalırken 7 sayı, 2 asist ile katkı verdi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Sarıca, Bodrum Galibiyeti Sonrası Konuştu

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Pınar Karşıyaka, Muğla’da konuk olduğu Çağdaş Bodrum Spor karşısında çok zorlandı …