Güncel Haberler

Telekom, Konuk Ettiği Tofaş’ı Yenip Serisini 7 Maça Çıkardı

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 9. hafta mücadelesinde Türk Telekom konuk ettiği Tofaş‘ı 89-77’lik skorla yenmeyi başardı.

Bu sonuçla Telekom üst üste 7. galibiyetini alırken derecesini 8-1 yaptı ve 2. sırada yer almaya devam etti. Tofaş ise 4-5 ve averaj ile 6. sırada yer aldı.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Telekom’da Jerian Grant 19 sayı, 2 ribaund, 7 asist, Tony Taylor 19 sayı, 2 ribaund, 7 asist ve Nate Sestina 19 sayı, 4 ribaund ile galibiyeti getiren başlıca isimler oldular.

Tofaş cephesinde ise Rob Gray 20 sayı, 7 ribaund, 3 asist ile en skorer isim olurken, Berke Büyüktuncel 15 sayı, 2 ribaund, 2 top çalma ve Berk Uğurlu 14 sayı, 2 ribuand, 5 asist ile direnen diğer isimlerdi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Jasikevicius ve Sertaç, Manisa Galibiyetini Değerlendirdi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko konuk ettiği Manisa BBSK‘yı 98-82’lik skorla güle oynaya geçti. …