Güncel Haberler

Koç Itoudis, Gaziantep Galibiyetini Değerlendirdi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 9. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko, konuk olduğu Gaziantep’i 68-76’lık skorla yenmeyi bilmişti.

Karşılaşmanın ardından Fenerbahçe Beko‘nun Yunan koçu Dimitris Itoudis açıklamalarda bulundu:

Gaziantep Basketbol’u tebrik ediyorum. Buraya gelirken çeşitli yorgunluklarımız vardı, bu aşikardı. Rakip stratejik olarak son derece hazırdı. Bizim zayıflıklarımızı iyi değerlendirmeye çalıştılar ama biz de ikinci yarıda gerekli düzenlemeleri yaptık. Rakibe savunmada sadece 26 sayı verdik. Sadece savunma değil ribauntlarımıza da sahip çıktık. İkinci yarı farklı bir takım kimliği ortaya koyduk. Takımımı tebrike diyorum. Buraya eksik geldik ama herkesin önemli dakikaları oynayan oyuncular kadar değerli katkılar verdiklerini söyleyebilirim. Metecan Birsen’e özellikle burada değinmek istiyorum. Uzun bir sezon, herkesin katkısına ihtiyacımız olacak ama Metecan’a ayrı bir paragraf açmak lazım.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Bursa Derbisinde Kazanan Tofaş Oldu

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 25. hafta programında sahne alan Bursa derbisinde Tofaş, konuk olduğu …