Güncel Haberler

Kızıl Yıldız, Son Çeyrekteki Dominant Performansıyla Studentsk’yi Geçti

Adriyatik Ligi 9. hafta mücadelesinde Kızıl Yıldız konuk ettiği Studentski Centar‘ı son çeyrekteki etkili performansı sayesinde 76-92’lik skorla geçmeyi başardı.

Bu sonuçla Sırp ekibi derecesini 7-1 yaptı ve zirveyi Partizan ile paylaşmaya devam etti. Karadağ ekibi ise 4-5 ile 7. sırada konumlandı.

Kızıl Yıldız’da Nemanja Nedovic 16 sayı, Ben Bentil 14 sayı, Branko Lazic 13 sayı, 2 asist ve Filip Petrusev 10 sayı, 4 ribaund ile galibiyeti getiren başlıca isimler oldular.

Ev sahibi ekipte ise Loren Jackson 15 sayı, 3 ribaund, 8 asist, Fletcher Magee 14 sayı, 2 ribaund ve Tomislav Ivisic 11 sayı, 6 ribaund ile direnen başlıca isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Kızıl Yıldız, Studentski Engelini Güle Oynaya Geçti

Adriyatik Ligi 25. hafta mücadelesinde Kızıl Yıldız konuk ettiği KK Studentski Centar‘ı 94-76’lık skorla güle …